Deze massage is een ontspannende massage van het hele lichaam.
Eerst wordt de rug, daarna de benen achter en voor, vervolgens de buik en de armen, de nek en de borst en als laatste het gezicht behandeld. Elk onderdeel wordt voorafgegaan en afgesloten door het geven van Reiki-energie.
Door de massage wordt de bloedsomloop in de huid en de spieren gestimuleerd en er wordt het hormoon oxytocine vrijgemaakt. Dit heeft op zich al ontspanning tot gevolg. Ook de aanraking zelf en de aandacht voor u als persoon draagt daartoe bij. Na de behandeling voelt u zich meer ontspannen, zowel lichamelijk, als geestelijk, als emotioneel. De rust en de ontspanning blijven na de behandeling nog enkele dagen bestaan. U kunt er weer even tegen.
Als er specifieke klachten zijn, hoor ik dat graag van u. Dan kan ik daar rekening mee houden door er extra aandacht aan te besteden of door het juist met rust te laten.

De algehele lichaammassage duurt ongeveer een uur.
Als u eerst eens wilt kennismaken met mijn manier van werken, kunt u voor een kennismakingsbehandeling afspreken. Deze duurt ongeveer een half uur.
U kunt ook een afspraak maken voor een deelbehandeling, bijvoorbeeld een nek,  schoudermassage bij hoofdpijnklachten of bij nekpijn. Deze behandeling duurt ook een half uur.

De massage heeft absoluut geen seksuele bedoeling.

Gun uzelf eens een behandeling en bel me voor een afspraak!
Of koop een bon om een ander te verrassen met een origineel cadeau

Jupitersingel 18
1363VP Almere                          klik hier voor routebeschrijving
06-18247196
rina-visser@hotmail.com
Behandeling volgens afspraak

Ontspannende massage
Home
Home